Varmepumpe til swimmingpool i høj kvalitet

Skal du bruge en varmepumpe til en swimmingpool i Odense, på Fyn eller Jylland, er vi hos d.f.pool eksperter i salg og service af varmepumpe til swimmingpool. Vi forhandler et bredt udvalg af forskelligartede varmepumper, hvor du finder en, der passer til din pool. Vi har også varmepumper til spabade, hvis du mangler dette.

Siden 1983 har vi specialiseret os i varmeelementer, der kan monteres til en swimmingpool, da vi har en bred viden og ekspertise inden for dette felt. Vi tilbyder nogle af markedets bedste varmepumpe til swimmingpool, som kan tændes efter behov, således at du ikke bruger strøm, når du ikke bruger den.

Få monteret en varmepumpe til din swimmingpool

Vil du gerne have muligheden for at kunne svømme året rundt i din swimmingpool, kan en varmepumpe gøre oplevelsen noget mere behagelig for dig. Vi kan montere en varmepumpe til en swimmingpool, som kan justeres efter behov, og vil du svømme om vinteren er dette også muligt. 

Er der varmt om sommeren, kan den indstilles, således at du ikke bruger en masse strøm, når solen sagtens selv kan holde poolen varm

 Vores varmepumper har en høj COP-værdi, hvilket giver en bedre effekt af varmepumpen, og du får derfor mere ud af dine penge på strøm. Vi kan tilpasse den eksakte pool-volume, samt montere et by-pass ventilsæt.

Få et godt tilbud på en pumpe til din pool

Ønsker du at kunne opvarme din pool, når vandet bliver for koldt, har vi et godt udvalg af diverse varmepumpe til swimmingpool, som alle er i høj kvalitet. 

Vi garanterer stor driftssikkerhed og holdbarhed, så den holder i mange år. Vi forhandler kun de bedste mærker på markedet, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Lad os høre om, hvad du har brug for, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til din swimmingpool.

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe til din swimmingpool - ring på telefon 66 10 77 17 eller 40 10 07 67. Du kan også skrive til os på 7901kire@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ingeniør & Handelsfirma 

DF Pool - Spacenter

Biskorupvej 6, DK-5240 Odense NØ

Telefon: 66 10 77 17

Mobil: 40 10 07 67

SE nr.: 13465479

E-mail: 7901kire@gmail.com

Service afdeling:

R. D. Service 

v/ René Dalgaard Larsen

Lundager 36, DK-5492 Vissenbjerg

Mobil: 28 60 96 42

SE nr.: 31239540

E-mail: 7901kire@gmail.com